COCOA BEANS
COCOA BEANS
Skład
Daktyle 60%, Proteina z ryżu 22%, Ziarna kakao 9%, Kakao 9%
WARTOŚĆI ODŻYWCZE: | 100G | 50G |
Wartość energetyczna: | 1317 kJ | 658 kJ |
Kaloria: | 315 Kcal | 158 Kcal |
Tłuszcz: | 5,8 g | 2,9 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe: | 3,4 g | 1,7 g |
Weglowodany: | 48,6 g | 24,3 g |
Cukier: | 35,9 g | 18 g |
Błonnik: | 8,7 g | 4,4 g |
Białko: | 20,8 g | 10,4 g |
Sól: | 0,122 g | 0,061 g |
Informacje
Nieprażone ziarna kakaowe są uważane za prawdziwy „super-surowiec” zgodnie z trendami żywieniowymi ostatnich lat, a ich niezwykły smak gorzkiej czekolady jest prawdziwą przyjemnością dla wszystkich zmysłów. Połączenie daktyli, kakao i wysokiej, jakości białka ryżu zostanie szczególnie docenione przez tych, którzy chcą zmniejszyć tłuszcz podskórny, budować masę mięśniową i poprawiać wydolność fizyczną.
Baton = 50 g
MNIEJ SKŁADNIKÓW, WIĘCEJ SMAKU.
Author Tech-vision