DAKTYLOWY OCET BALSAMICZNY
DAKTYLOWY OCET BALSAMICZNY
Skład
Syrop z daktyli 77,5%, ocet winny balsamiczny 22,5%
WARTOŚĆI ODŻYWCZE: | 100G |
Wartość energetyczna: | 1051 kJ |
Kaloria: | 252 Kcal |
Tłuszcz: | 0,1 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Weglowodany: | 63,3 g |
Cukier: | 51,4 g |
Błonnik: | 6 g |
Białko: | 1,6 g |
Sól: | 0,087 g |
Informacje
Ocet winny balsamiczny w połączeniu z syropem z daktyli to wyjątkowe połączenie smaków, które wzbogacą Twoją kuchnię o nowe, pyszne doznania. Potrafi nie tylko poprawić smak sałatek, ale także drobiu lub czerwonego mięsa. W przeciwieństwie do tradycyjnych octów balsamicznych, nie zawiera sztucznie dodanych cukrów, poprawia trawienie, hamuje apetyt, przyspiesza spalanie tłuszczów i pomaga przy oczyszczaniu organizmu. Ten wyjątkowy dodatek kulinarny zaskoczy swoim zrównoważonym, delikatno słodko-kwaśnym smakiem z drzewiastym podtekstem na języku i przyprawi Twoje potrawy do perfekcji.
Opakowanie = 280 g
MNIEJ SKŁADNIKÓW, WIĘCEJ SMAKU.
Author Tech-vision