SYROP Z DAKTYLI
SYROP Z DAKTYLI
Skład
Daktyle 100%
WARTOŚĆI ODŻYWCZE: | 100G |
Wartość energetyczna: | 1371 kJ |
Kaloria: | 324 Kcal |
Tłuszcz: | 0,1 g |
Nasycone kwasy tłuszczowe: | 0 g |
Weglowodany: | 75 g |
Cukier: | 62 g |
Błonnik: | 7,8 g |
Białko: | 2 g |
Sól: | 0,112 g |
Informacje
Spróbuj zastąpić biały cukier syropem z daktyli! Ta zdrowa, naturalna alternatywa dla słodzika, która produkowana jest z przejrzałych daktyli, ma wyraźny smak, kolor i konsystencję miodu. Ma niski indeks glikemiczny, dzięki czemu nie będą mieli Państwo uczucie głodu zaraz lub smak na czegoś grzesznego po jego zjedzeniu. W przeciwieństwie do klasycznego cukru nie obciąża trzustki i nie zakwasza żołądka. Syrop z daktyli ma szerokie zastosowanie w gastronomii, dlatego nie powinien brakować w Twojej kuchni!
Opakowanie = 300 g
MNIEJ SKŁADNIKÓW, WIĘCEJ SMAKU.
Author Tech-vision